Cum cumpar?

Realizarea unei comenzi in Magazinul Online MARCONF

In momentul in care ati gasit unul sau mai multe produse pe care doriti sa le achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos pentru fiecare dintre acestea. Accesati apoi pagina Cos de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Comanda.
In cazul in care sunteti client nou, aveti posibilitatea fie sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina, fie sa comandati direct, fara a crea un cont in magazin. Completati apoi datele solicitate, iar in cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, asigurati-va ca optiunea Adresa mea de livrare este aceeasi cu adresa de facturare nu este selectata.

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoara costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.